Om by ZiboCare

Om by ZiboCare

ZiboCare har i samarbejde med JYSK udviklet og lanceret en række tyngde- og sansestimulerende produkter, med udgangspunkt i ZiboCares mange års erfaring i udvikling af produkter og behandling med tyngdedyner og sansestimulering inden for sundhedssektoren og psykiatrien. Produkterne fra ZiboCare har en dokumenteret effekt og er alle testede og godkendt i henhold til MDR.

ZiboCare arbejder målrettet på at gøre en forskel og bidrage til en bedre og sundere hverdag for så mange som muligt. Samarbejdet med JYSK betyder, at endnu flere nu også kan få glæde af vores produkters mange kvaliteter. Produkterne giver ro, øger trivslen, giver bedre søvn, og medfører ofte forbedret livskvalitet for både brugeren og deres nærmeste.

ZiboCare leverer vi løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi står for innovation og nytænkning inden for tyngdeprodukter, sanseintegration og trykaflastende hjælpemidler. Vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale.

Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger, som skaber bedre velvære og trivsel.